Ontwerp op maat

We begrijpen heel goed dat je wil visualiseren hoe jouw ideeën er in de badkamerruimte uit komen te zien. Dat kan soms best lastig zijn: zéker bij de afweging voor een bad, een ruime inloopdouche of een dubbele wastafel. Maar ook een andere kleur of patroon in de wand- of vloertegel is prettig om op voorhand te kunnen zien. Dan weet je straks nog beter waarvoor je kiest. Bij Baderie helpen wij je graag op weg naar jouw unieke ontwerp.

Jouw ideeën beter maken

Er is niets zo makkelijk als precies te ontwerpen waar jij om vraagt. Maar bij Baderie bieden we graag écht meerwaarde. Oplossingen bedenken waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die je zelf nog niet kende. Dat kunnen we door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van de nieuwste merken en innovaties. Wat we daar aan toevoegen is een mooie dosis creativiteit, want meedenken met de meest uiteenlopende badkamer wensen doen onze Badkamermeesters het allerliefst. Wil jij ons uitdagen?

Black Line badkamer Baderie

Van idee naar 3D

Bij Baderie helpen we je niet alleen bij een slimme indeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer, maar kun je deze ook direct ervaren. Dan weet je nog beter waarvoor je kiest.

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak